Humanost

Plešimo za Našu djecu

Lifestyle / Flash | 12. 12. 2014. u 12:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Plešimo za Našu djecu' je plesni koncert humanitarnog karaktera, u organizaciji Plesnog studija 'Flash' u suradnji sa NVO 'Naša djeca'. Koncert će biti održan 13.12.2014. godine u dvorani USRC 'Mithad Hujdur Hujka' u Sjevernom logoru, s početkom u 17 sati.

Ovo je drugi po redu humanitarni koncert koji PS 'Flash' poklanja 'Našoj djeci'. Cjelokupan prihod od prodaje karata, koje se prodaju po cijeni od 5 KM bit će poklonjen upravo njima – s ciljem podrške i olakšavanja života djece s posebnim potrebama i bez roditeljskog staranja u BiH.

Pripreme za humanitarni koncert su uspješno privedene kraju, sudionici željno iščekuju subotnji nastup koji će okupiti više stotina djece i omladine. Pored Plesnog studija Flash sudjelovat će i vokalna grupa B-Stars, PS B-Dance, ŠPK Zrinjski, Mostarske Mažoretkinje, PS Mo Stars, ŠPK Erigo, PK Let's Dance Nevesinje, PC Prodance, LoLa Klauni, Karate klub 'Student' te Košarkaški klub 'Spars'.

"Djeca iz Dječjeg doma, štićenici NVO 'Naša djeca' će također sudjeloati u programu i pokazati koji su to njihovi talenti. Naša djeca nas trebaju, pomozimo zajedničkim snagama djeci s posebnim potrebama i bez roditelja – ZAPLEŠITE I VI S NAMA!", poručuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close