ProDance Challenge 2015.

Plesna čarolija: Tisuće plesača iz regije se natjecalo u Mostaru

Lifestyle / Flash | 14. 03. 2015. u 23:08 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar je u subotu 14. ožujka postao plesni centar u kojem je svoje snage, znanje, plesne vještine i uvježbanost mjerilo više od 1.200 plesača iz cijele BiH ali i regije.

Naime, u dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru održano je veliko plesno natjecanje 'ProDance Challenge 2015.' u organizaciji Plesnog Centra ProDance. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog natjecanja ove godine su se na ProDance Challenge natjecali plesači iz 19 plesnih klubova koji dolaze iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Voditeljice Centra Ivana Marić, Valerija Ćubela i Ana Marić čak četvrtu godinu za redom organiziraju jedno od najvećih natjecanja na prostorima Bosne i Hercegovine.

Natjecatelje je ocjenjivalo i pratilo pet sudaca: Nataša Jekić (BiH), Mia Rakočević (Crna Gora), Dejan Brkić (BiH), Olja Jovanović (Srbija), Saša Milin (Srbija).

Turnir je trajao punih 12 sati gdje su svi plesači pokazali svoje plesne vještine u raznim plesnim disciplinama u kategorijama plesova Acrobatic/Gimnastics, Bachata, Belly dance/Oriental, Break Dance, Character/Ethnic/Folk, Cheerleaders, Pom Pom, Classic Ballet, Disco Dance, Electric, Freestyle, Hip - Hop, Jazz Dance, Latin, Latin Show, Mažoret, Merengue, Moderni Balet, Open, Production, Salsa, Show Dance, Standard, Standard Show, Street Show, Street Dance, Twirling u svim starosnim kategorijama.

''Iza nas je još jedno završeno plesno natjecanje pod imenom ProDance Challenge 2015´. Jako smo ponosni prije svega na sve naše članove, a posebnu pohvalu dajemo našoj plesačici Sari Dragičević koja je dobila besplatan smještaj i startninu za plesno natjecanje u Zlatiboru, i našem plesaču Josipu Previšiću koji je u kategoriji break dance osvojio 1. mjesto. Pred nama kao organizatorima je bio veliki zadatak okupiti toliko velik broj djece u naš grad Mostar i pokazali smo što smo htjeli. Pokazali smo koliko taj grad ima talenntiranih športaša koji žele da napreduju al nemaju adekvatnih uvjeta. mi smo ponosni na naš klub i na sve ostale klubove koliko rade za tu djecu koliko se bore za uspjeh'', rekle su organizatorice ovog hvale vrijednog plesnog natjecanja.

''Veliko Vam hvala za ovakvo savršeno natjecanje koji je vrijedio svakog naseg truda, muke i znoja da bi sve proslo u najboljem redu. Ne samo da smo ponosne na naše ProDancere već i na sve ostale koji su jučer u Mostaru ostavili svoje srce na plesnom podiju. Toliko odličnih koreografija, toliko solista i sjajnih plesaca i plesacica... Hvala Vam što nam ukazujete povjerenje četvrtu godinu za redom dolaskom na "ProDance Challenge". Hvala Vam na 1200'', rekle su za Bljesak.info  tri mlade organizatorice ovog plesnog natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close