MC Pavarotti

Plesni studio “Flash” vrši upis novih članova

Lifestyle / Flash | 06. 09. 2015. u 14:05 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio „Flash“ vrši upis novih članova, djece i mladeži starosne dobi od 4 do 18 godina.  Nova plesna sezona u PS Flash je otvorena danas (06.09.2015), te je i započeo upis novih članova. Svi zainteresirani koji vole glazbu, ples, druženje i putovanja mogu se javiti u Muzički centar Pavarotti u slijedećim terminima:          

Utorak: 17:00 – 20:00
Četvrtak: 18:00 – 20:00         
Nedjelja: 10:00 – 12:00          

Plesni studio „Flash“ uspješno djeluje pri Muzičkim centru Pavarotti od samog osnivanja centra. Plan i program rada je raznovrstan i obuhvaća manekenstvo za najmlađe uzraste, moderne plesove, show dance, jazz dance, hip-hop te free style. Sa djecom rade školovani i plesno educirani/certificirani treneri koji redovno pohađaju plesne seminare i radionice kako bi svojim članovima prenijeli što kvalitetnije znanje.

Sve sadašnje plesače kao i sve vas koji nam se pridružite očekuju zabavne koreografske kompozicije, nova plesna iskustva, nova poznanstva, putovanja i natjecanja. Ove godine je otvoren upis i za najmlađu djecu bambi grupu uzrasta od 4 do 6 godina.

Plesni studio Flash u novu plesnu sezonu ulazi sa novim koreografijama i pripremama za  nastupe i natjecanja koja su predviđena planom i programom, stoga požurite!! Pridružite nam se i ne propustite ovu priliku da steknete nova zanimljiva životna iskustva, navode organizatori.

Dodatne informacije o Plesnom studiu „Flash“ možete naći na web-stranici ili Facebook profilu PS Flash Mostar.

 


Kopirati
Drag cursor here to close