Mostar

Podržite mlade talente: Izložba ulične fotografije i Art Evolucija program u Udruzi Rezon

Događaj će se održati 8. lipnja 2024. godine u 20:00 sati u prostoru Udruge Rezon.
Lifestyle / Flash | 07. 06. 2024. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Rezon sa zadovoljstvom najavljuje završni događaj projekta ''Art Evolucija'' edukativnog programa koji je okupio mlade kreativce kroz niz radionica, od oslikavanja murala, izrade instalacije u javnom prostoru, street art intervencija do ulične fotografije.

Događaj će se održati 8. lipnja 2024. godine u 20:00 sati u prostoru Udruge Rezon.

Ovaj završni događaj je prilika da se predstave rezultati radionica i da se proslavi kreativni trud i talent mladih sudionika, a u fokusu je izložba ulične fotografije koja je nastala u okviru programa kojeg je vodio umjetnik i fotograf Svetislav Cvetković.

Pored toga posjetitelji će imati priliku vidjeti raznovrsne radove koji odražavaju urbanu kulturu i kreativnost nove generacije, a također će biti upriličen muzički program u izvedbi DJ Rikija.

Art Evolucija je program osmišljen s ciljem upoznavanja mladih s urbanom kulturom, poticanja njihovog kreativnog izraza te nastavka djelovanja unutar platforme Udruge Rezon.

Kroz program su mladi imali priliku učiti od afirmiranih umjetnika koji su s njima dijelili svoja znanja i iskustva. Projekat je dio regionalnog programa lokalne demokracije na

Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, finansira ga Europska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).

“Pozivamo sve ljubitelje umjetnosti da nam se pridruže na ovoj posebnoj večeri i podrže mlade talente u njihovom daljnjem razvoju”, naglašavaju iz Udruge Rezon.

 

Kopirati
Drag cursor here to close