Knjiga Dragana Mijatovića

Pokreni se!

Lifestyle / Flash | 13. 08. 2015. u 12:27 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak će u 11.00 sati na stadionu Pecara u Širokom Brijegu biti predstavljena knjiga “Pokreni se” autora Dragan Mijatovića, magistra fizioterapije, a od 1999. godine fizioterapeta NK Široki Brijeg.

Knjiga je prvenstveno namijenjena onima koji su zbog nezdravoga načina života zapostavili tijelo, odnosno onima koji ne znaju kako početi s vježbanjem i promjenom načina prehrane, sportašima i rekreativcima koji će kroz opisane vježbe i jelovnik pronaći nešto za sebe:

“Autor svjedoči iz osobnog iskustva primijenjenog kroz 200 dana vježbanja iz dana u dan, da je preobrazba moguća, jer se u tih 200 dana svakodnevno morao preznojiti. U knjizi piše i zašto je autor odlučio promijeniti način života, pasivnoga i “sjedalačkog” u aktivni “vježbalački”, i pokazao put svima koji o tome razmišljaju”, napisao je u recenziji knjige prof. Mladen Kvesić, uz Grgu Mikulića, prof. Damira Crnjca i Marka Knezovića i samog autora jedan od predstavljača knjige:

”Knjiga je namijenjena sportašima i “nesportašima” od 7 – 77 godina, ženama i muškarcima. Prva mi je, ali u glavi “kuham ideje”za još dvije knjige. Svi kojima treba knjiga ili savjet na ovu temu mogu se javiti na tel. 063 804 866,” kaže autor knjige.

Kopirati
Drag cursor here to close