"By the Sea"

Ponovno zajedno: Ovako izgleda kad Angelina 'šamara'

Lifestyle / Flash | 07. 08. 2015. u 15:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na internetu se jučer pojavio trailer za novi redateljski projekt Angeline Jolie "By the Sea" u kojem će sa svojim suprugom Bradom Pittom odigrati glavnu ulogu



Film naslovljen "By the Sea" novi je redateljski projekt Angeline Jolie i prvi u kojem će istovremeno režirati i odigrati glavnu ulogu u filmu. Osim toga, dodatna zanimljivost je da će joj se u filmu pridružiti i suprug Brad Pitt. Nakon neslavnog prvijenca "U zemlji krvi i meda" i drugog redateljskog uratka "Nesalomljivi" kritičari, kao i publika, s velikim zanimanjem iščekuju premijeru trećeg Angelininog filma čija se radnja odvija na Azurnoj obali 70-ih godina i prati priču supružnika koji na svom putovanju prolaze kroz bračnu krizu.

Omiljeni holivudski par prvi se put nakon "Gospodina i gospođe Smith" iz 2005. pojavljuje zajedno na ekranu, prenosi Buro247.hr. Sudeći prema traileru, koji vam donosimo u nastavku, ovaj bi film mogao oduševiti sve obožavatelje emotivnih ljubavnih drama i estetike 70-ih. "By the Sea" premijerno će biti prikazan u kinima diljem svijeta u studenom ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close