Promotivni događaj

Posljednji promo party uoči "Paradise Grooves" festivala

Lifestyle / Flash | 22. 07. 2015. u 06:08 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bliži se dugo očekivani 4. "Paradise Grooves" glazbeni festival koji će 24. i 25. srpnja na vodopadima Kravica kod Ljubuškog okupiti dj-eve, producenate, repere i posjetitelje iz Mostara, drugih gradova BiH i regije.

Organizatori najavljuju zajamčen provod uz kvalitetan audio-vizualni doživljaj elektronske i hip hop glazbe kojeg će u predivnom prirodnom okruženju kreirati oko tridesetak izvođača.

Nakon brojnih partyja koji su se održali povodom promocije "Paradise grooves" festivala u srijedu 22. srpnja imate priliku posjetiti dva završna promotivna događaja u Mostaru na kojima možete kupiti dvodnevne karte po promo cijeni od 20 KM, te gdje također imate priliku osvojiti i besplatne ulaznice.

Plesno okupljanje počinje na Rondou u 19:30 gdje posjetitelje za mix pultom očekuju energični dvojac No Government kao i jedan od organizatora festivala DJ Gianni Motta.

Nakon toga program se nastavlja u Starom gradu u Caffe 'Duradžik' gdje posjetitelji mogu poslušati najbolji hip hop kojeg će puštati Mayer.

Pridružite se ekipi rajskog groova i zgrabite svoje ulaznice za jedinstveni "Paradise Grooves" festival koji osnažuje elektronsku i hip hop scenu te koji kao takav obnavlja umjetničke suradnje, promovira domaće i regionalne izvođače i naravno omogućava nezaboravan provod.

"Paradise Grooves" jedan je od rijetkih festivala na našim područjima, koji promovira elektronsku i hip hop glazbu. Organizira se s velikim entuzijazmom i željom da se stvori unikatna underground dimenzija koja je potrebna svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close