Croa

Potvrde za 90 učenika volontera u projektu ''Volontiranje je cool 2015!''

Lifestyle / Flash | 10. 03. 2016. u 11:23 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za razvoj omladinskog aktivizma Croa će u petak, 11.03.2016. godine s početkom u 11 sati u prostoriji Gradske vijećnice u Mostaru svečano dodjeliti volonterske potvrde za 90 učenika koji su sudjelovali u projektu ''Volontiranje je cool 2015!''.

To su učenici: JU ''Petra Bakule'', JU ''Četvrte osnovne škole'' JU ''Šeste osnovne škole'' JU OŠ ''Drežnice'' i JU OŠ ''Gnojnice'' iz Mostara.

Pozdravne riječi i riječi podrške će uputiti Sabina Memić, referent za suradnju s nevladinim organizacijama ispred Grada Mostara kao i predstavnici ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije. 

Ceremoniji svečane dodjele volonterskih potvrda će prisustvovati Mirna Nikšić, stručni savjetnik za predškolsko i osnovno obrazovanje ispred Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti.

Dodjela volonterskih potvrda će biti popraćena kratkim filmom sa završne manifestacije projekta ''Volontiranje je cool 2015!'' na kojoj su svoje volonterske radove prezentirale 23 osnovne škole iz pet gradova: Sarajevo, Mostar, Stolac, Konjic i Goražde.

Projekt ''Volontiranje je cool!'' je počeo sa realizacijom 2011. godine, a namijenjen je učenicima osnovnih škola s ciljem poticanja na volonterizam i društvenu odgovornost u zajednici.

Kopirati
Drag cursor here to close