Vruće ljeto

Poziv ljubiteljima westerna: Velika Country zabava u Trebižatu

Gaucho Ranch u Trebižatu je jedinstvena destinacija koja nudi autentično iskustvo ranča u srcu Hercegovine.
Lifestyle / Flash | 11. 07. 2024. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekološka udruga "Ples Sunca" i Gaucho ranch Trebižat u nedjelju, 14. srpnja, bit će domaćin posebnog događaja za sve ljubitelje westerna i zdravog načina života. Zabava će početi u 13 sati i trajat će do duboko u noć, nudeći bogat program i raznoliku ponudu za sve uzraste.

Za vrhunski gastronomski doživljaj pobrinut će se Grill ''Coco Bill'' koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Svi koji posjete Grill sigurno će posegnuti u cantinu ''Alamo'' koja će posjetiteljima pružiti osvježenje u ovim vrućim ljetnim danima.

Program će dodatno obogatiti i ''Tarantula Strip Mostar'', a ljubitelji konja će imati priliku uživati u jahanju konja iz Konjičkog kluba ''Vranac''.

Gaucho Ranch u Trebižatu je jedinstvena destinacija koja nudi autentično iskustvo ranča u srcu Hercegovine. Riječ je o indijansko-kaubojskom ranču u duhu Divljeg zapada koji je smještan uz rijeku Trebižat.

''Posjetiteljima pruža priliku da uživaju u brojnim ljepotama, a i porazgovaraju s vlasnikom ranča Tihomirom Sušcom.
Ne propustite priliku da budete dio ove jedinstvene Country zabave u Trebižatu. Pridružite se i uživajte u nezaboravnom danu ispunjenom zabavom, dobrom hranom i izvrsnim društvom'', dodali su organizatori.

Također, svim zainteresiranima poručuju da u nedjelju 14.srpnja 2024. godine, mobitele, stres, brige, posao i užurban život ostave po strani i da obvezno posjete ovu zanimljivu zabavu, opuste se, uživaju i nauče mnoge zanimljivosti iz daleke prošlosti na Gaucho Ranchu Trebižat.

Foto: PR / Službeni plakat
Kopirati
Drag cursor here to close