Face TV

Premijerno pogledajte nove epizode serije ''Lud, zbunjen, normalan''

Lifestyle / Flash | 15. 09. 2015. u 13:43 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FACE TV, prva bosanskohercegovačka televizija koja emitira program u full HD-u, ima ekskluzivna prava na emitiranje 7., 8. i 9. sezone najpopularnije serije u BiH i regiji “Lud, zbunjen, normalan”.

Od rujna ekskluzivno i samo na FACE-u – svakog ponedjeljka i četvrtka u 20 sati premijerna izdanja 7. sezone “Lud, zbunjen, normalan”.

Ono što seriju “Lud, zbunjen, normalan” izdvaja od drugih serija jeste visokobudžetna produkcija, snimanje na lokacijama širom regije, te sudjelovanje najboljih i najpopularnijih glumaca iz cijele regije.

Za uspjeh ove megapopularne serije koju vole sve generacije, zaslužna je odabrana ekipa stručnjaka iz F.I.S.T. produkcije koja serijal već godinama vrijedno i profesionalno realizira. Na FACE HD-u će gledatelji serije tek sada imati puni ugođaj, tako da je suradnja s F.I.S.T.-om na obostrano zadovoljstvo.

Partneri s kojima FACE TV surađuje od svog osnutka prepoznali su značaj i kvalitetu ovog projekta, te su potpisivanjem koproducentskih ugovora za prikazivanje, podržali nastojanja FACE tima da se gledateljima u BiH omogući da po prvi put imaju priliku najgledaniju seriju na Balkanu “Lud, zbunjen, normalan” gledati u HD-u.

BH Telecom d.d.  je prije svih ukazao povjerenje potpisivanjem ugovora o koprodukciji za emitiranje nove sezone serije “Lud, zbunjen, normalan”, a uz tim FACE-a stali su i drugi važni nositelji bosanskohercegovačkog gospodarstva od kojih izdvajamo AS Group – Klas, Vispak, Sarajevska pivara, Stamal, MIS, Bekto Preciza, te Moja Banka, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close