Osveta

Prevario djevojku, pa dobio peglom po penisu

Lifestyle / Flash | 17. 09. 2015. u 16:56 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pegla za kosu najpopularniji je dodatak za stiliziranje, ali u rukama ljute, izdane i pomahnitale žene ona može postati i osvetničko oružje, a dokaz je bizaran slučaj Bronwyn Joy Parker iz Australije (22) koja je njome doživotno "žigosala" penis svog bivšeg dečka, piše Elite Daily.

Ona je, dugo sumnjajući, napokon pronašla dokaze prevare dugogodišnjeg dečka. Odlučio je priznati cijelu stvar, a kazna koju mu je Bronwyn smislila svakako je inovativna, pišu 24sata.hr.

Naime, kako bi spasio vezu dečko je pristao da mu ona penis "uhvati" vrućom peglom, naivno vjerujući kako uređaj koji ide na kosu ne može biti tako opasan i vruć. Mislio je da će to biti slično kao da je dobio opeklinu od sunca na koži.

Nakon par sekundi "paklene klopke", njegov je penis zadobio opekline trećeg stupnja, a on je cvilio u agoniji. Veza je tako neslavno završila, a osvetoljubiva djevojka dobila je devetomjesečnu zatvorsku kaznu.

''Ukratko, penis će nositi ožiljak za cijeli život i tužitelj će imati brojne posljedice, od normalnog funkcioniranja penisa, njegovog izgleda do psiholoških problema'', rekao je sudac zadužen za slučaj Paul Muscat. Istaknuo je kako je to dobar primjer svima da razmisle s kime ulaze u ljubavnu vezu, ali i kako se u njoj ponašaju.

Kopirati
Drag cursor here to close