ljubavne poruke

Pročitajte najromantičnije ljubavno pismo svih vremena

Lifestyle / Flash | 12. 02. 2015. u 17:47 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britansko osiguravajuće društvo Beagle Street ovih je dana provelo anketu u kojoj su birali najljepše ljubavno pismo svih vremena. Evo što su zaključili...

I dok se danas emocije najčešće izražavaju raznim emotikonima i slanjem sms poruka elektronskim putem, nekoć su obična olovka i bijeli papir bili dovoljni. A mnogima se svidjelo ono što je Johnny Cash imao za napisati povodom 65. rođendana svoje vječne muze i supruge June Carter Cash. Direktno, iskreno, stvarno, osjećajno, pažljivo i prije svega, jednostavno, prenosi Buro247.hr.

Između ostalog, rođendanska čestitka iz 1994. godine koju je legendarni Cash uputio svojoj supruzi sadržavala je misli poput:

Starimo i navikavamo se jedno na drugo. Isto razmišljamo. Čitamo jedan drugome misli. Znamo što želimo, a da to ne moramo izreći naglas. Ponekad možda pomalo i iritiramo jedan drugog. Ponekad se možda uzimamo zdravo za gotovo. Ali s vremena na vrijeme, kao danas, razmišljam o tome, i zaključujem koliko sam sretan što dijelim život s najboljom ženom koju sam ikada upoznao...

Pismo Johnnyja Casha pobijedilo je ljubavne poruke pjesnika Keatsa, slavnog Churchilla, legendarnog Jimija Hendrixa i velikog holivudskog ljubavnog para Richarda Burtona i Liz Taylor. U nastavku vam donosimo pismo u cijelosti na engleskom jeziku.


June 23 1994
Odense, Denmark.

Happy Birthday Princess,

We get old and get use to each other. We think alike. We read each others minds. We know what the other wants without asking. Sometimes we irritate each other a little bit. Maybe sometimes take each other for granted.
But once in awhile, like today, I meditate on it and realize how lucky I am to share my life with the greatest woman I ever met. You still fascinate and inspire me. You influence me for the better. You're the object of my desire, the #1 Earthly reason for my existence. I love you very much.

Happy Birthday Princess.
John
Kopirati
Drag cursor here to close