Roof Season Calamus

Proljetno buđenje klupske sezone u Mostaru

Lifestyle / Flash | 10. 03. 2017. u 11:27 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Roof Season Calamus: proljetno buđenje klubske sezone u Mostaru
U susret proljeću Club Calamus Mostar kreće s party metodom „Roof Season“, čije će se prvo izdanje održati u subotu 18.03.2017. godine.

Ovo je savršena prilika za isplesati dušu, s obzirom na line up kojeg sačinjavaju tri strastvena muzičara: gostujući DJ iz Splita Madezh i lokalni tandem Marina Mimoza i Igor HDP.
Istraživačima elektronskog zvuka „Roof season“ priuštit će nezaboravan audio vizuelni doživljaj u najzanimljivijem klupskom interijeru u gradu.

Večer će početi fuzijom ritmova hipnotičkog deep housea koji je karakterističan za Warm Up setove Marine Mimoze, čiji profinjeni glazbeni stil u posljednje vrijeme postaje sve više prepoznat.
Ukoliko niste slušali Madezh-a , ovo je savršena prilika da se elegantno stopite u šarenilu elektronskog zvuka kojeg ovaj splićanin majstorski spaja u jednu kompaktnu priču.

Link: https://www.mixcloud.com/Madezh/madezh-made-under-vol2/

Stariji 'klaberi' vjerojatno se bolje sjećaju jednog od domaćih veterana tech-house zvuka- Igora Hdp-a, koji se nakon duže pauze ponovo vraća korijenima, te čiji će duboki groove ritmovi zaokružiti glazbenu atmosferu.

Kopirati
Drag cursor here to close