pozitiva

Prva večer Mostar Summer Festa: Goran Bare, Who See i genijalni Gustafi

Lifestyle / Flash | 25. 06. 2016. u 09:27 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Industrijska zona grada Mostara, točnije plato između svije sale Mostarskog sajma je jučer od ranih poslijepodnevnih sati postao epicentar sjajnog provoda i pozitivne energije. Četvrti po redu Mostar Summer Fest je ove godine zonu pretvorio u pravi Festivalski grad zahvaljujući dvije pozornice na kojima su se istovremeno odvijali nastupi, te chill out zoni.

Večer na glavnom stageu su već oko 20 otvorili energični Sleepyheads, koji po prvi puta sviraju u Mostaru, no čija je vjerna publika u stopu pratila njihove energične ritmove.

Miljenici publike su svakako originalni, opušteni i uvijek spremni na dobar provod – crnogorski trio Who See, s kojima su posjetitelji u ritmu otpjevali svaku rimu, a vrhunac atmosfere su svakako postigli lanjskim hitom „Đe se kupaš?“, najavivši još jednu sjajnu ljetnu sezonu ispred nas.

Izlaskom Gorana Bareta i Majki na stage, jasno je bilo da će njihov nastup obilježiti večer. Već na početku Bare je otkrio kako u svojih 50 godina nije više za skakanje na stageu, no unatoč tome, ljubitelji kvalitetne glazbe su skoro dva sata uživali u nastupu i njegovim pričama između pjesama. Još jednom je pokazao da voli nastupati u Mostaru, a mostarska publika ga je nagradila ovacijama i ponovnim pozivom na stage nakon skoro dvosatnog nastupa.

Večer na glavnom stageu je završila u Red Hot Chilli Peppers stilu, nastupom beogradskog Ritam Sex-i-ja koji su uspjeli publiku držati u plesnom ritmu skoro do zore, i time pokazali da ih sigurno ponovno uskoro možemo očekivati u Mostaru.

Inkubator stage je od 21 do 3 sata bio mjesto za mlade, sjajne energije kakvu su u posjetiteljima probudili bendovi ETO, Auguste i Replicunts, dokazavši istinitom tvrdnju organizatora da se radi o bednovima koje uskoro možemo očekivati i na glavnim pozornicama Festivala. Naravno večer je u jedinstvenom stilu obilježio nastup benda Gustafi koji su u Mostaru zasvirali nakon mnogo godina. Energiju kakvu je probudilo devet sjajnih članova na stageu je bilo teško ugasiti prije zore, ostavivši publiku svih godina u plesnom ritmu i pozitivnim emocijama.

Mostar Summer Fest se nastavlja i večeras od 18 sati kada otvaraju svoja Festivalska vrata, a očekuju vas nastupi bendova Mašinko, High 5, Kezz i Repetitor na Inkubator stageu, te Svemir, Bad Copy, Kawasaki 39 i Parni Valjak na glavnom pozornici Festa. Na službenoj Facebook stranici Festa ćete naći i satnice nastupa, a svakako vrijedi istaknuti kako ulaznice možete kupiti na ulazu na Fest, te da i večeras ide organizirani, besplatan prijevoz autobusom od 18 do 4 sata na relaciji Španjolski trg – Mostar Summer Fest.

Kopirati
Drag cursor here to close