Proljetna groznica

Putin je zdrav: Stisak ruke mu je toliko jak da vam može slomiti šaku

Lifestyle / Flash | 12. 03. 2015. u 12:12 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kremlj je u četvrtak odbacio glasine da je ruski predsjednik Vladimir Putin bolestan, koje su se pojavile zbog odgađanja njegove posjete Kazahstanu.

Glasnogovornik ruskog predsjednika Dmitrij Peskov izjavio je za radio stanicu "Eho Moskve" da je Putin "apsolutno zdrav" i da je njegov stisak ruke i dalje toliko jak da može "slomiti vašu šaku", prenosi agencija AP.

Kremlj ostaje miran na različite glasine o zdravstvenom stanju Putina, rekao je Peskov, našalivši se da je one koji ih šire, možda pogodila "proljetna groznica".

''Kada se sunce pojavi na proljeće i čim je proljeće u zraku, onda groznica počinje. Netko sanja o ostavci (direktora Rosnjefta Igora) Sečina, drugi o ostavci vlade, dok neki nisu vidjeli predsjednika Putina na TV nekoliko dana'', kazao je Peskov.

''Mi smo mirni po pitanju te groznice i odgovaramo na pitanja strpljivo'', naveo je Peskov.

Podsjetimo, glasine o Putinovom zdravstvenom stanju počele su se širiti kada je sastanak ruskog, kazahstanskog i bjeloruskog čelnika, planiran za ovaj tjedan otkazan, što je Peskov potvrdio u srijedu.

''Zaista, lideri tri države su odlučili odgoditi sastanak u Astani na nekoliko dana'', kazao je Peskov.

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je Reutersu u četvrtak da je predsjednik Vladimir Putin dobrog zdravlja, ali da ne može reći kad će se idući put pojaviti u javnosti.

''On neprekidno ima sastanke. On ima susrete danas, ima i sutra, i ja ne znam koji od njih će biti objavljen u javnosti'', izjavio je Peskov Reutersu putem telefona.

Kopirati
Drag cursor here to close