nakon 25 godina romanse

Razvode se Marge i Homer Simpson

Lifestyle / Flash | 11. 06. 2015. u 09:33 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavni par s kožom žute boje, Homer i Marge Simpson, razvode se nakon 25 godina romanse u kultnom crtanom filmu “Simpsonovi” koja se emitira na američkoj televiziji Foks, izjavio je sinoć izvršni direktor Al Geen. Naredna, 27. sezona “Simpsonovih” počinje u rujnu otkrićem da je “svih ovih godina Homer bolovao od narkolepsije (poremećaja sna) što će utjecati na njegov brak”, rekao je Geen za magazin Variety.

“Homer i Marge će se razvesti a Homer će se zaljubiti u farmaceutkinja”, dodao je Geen navodeći da će Lena Danham, kreatorica hit serije “Girls”, pozajmiti glas za Homerovu novu ljubav.

Serija “Simpsonovi” se emitira od 1989. godine i dobila je nekoliko desetina raznih nagrada. Serija je popularna u cijelom svijetu. U seriji koja inače ne robuje pravilima o političkoj niti bilo kakvoj drugoj korektnosti, pojavljivali su se glasovi poznatih ličnosti kao što je bivši britanski premijer Toni Blair i vlasnik Foksa Rupert Murdoch, ali se parodija na račun nekih slavnih osoba ponekad i ne dopada.

Kopirati
Drag cursor here to close