Sve je u detaljima

6 detalja koji će vašu kupaonicu pretvoriti u luksuzni kutak za opuštanje

Uređenje kupaonice može biti izazov, pogotovo kad je prostor ograničen. Ali tko je rekao da funkcionalnost i stil ne mogu ići ruku pod ruku?
Lifestyle / Flash | 24. 05. 2024. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste se odlučili za unošenje svježine u vašu kupaonicu, donosimo nekoliko savjeta da je učinite pravim luksuznim kutkom za opuštanje. 

1. Ogledalo 

Ogledalo je srce svake kupaonice. Ne samo da je pogodno za svakodnevne rituale, već može biti i prekrasan ukrasni element. Ako je vaša kupaonica mala, ogledalo s policama može imati veliku korist.

Omogućuje dodatni prostor za spremanje šminke, parfema i svih onih sitnica koje su dio kupaonice. Uzmite si vremena kod biranja pravog ogledala, jer ono zaista može unijeti dašak elegancije i sofisticiranosti u vašu kupaonicu. 

2. Kameni umivaonici

Želite li svojoj kupaonici dati dašak luksuza i profinjenosti, kameni umivaonici su pravi izbor. Njihova prirodna tekstura i jedinstven izgled unose eleganciju u prostor. Bilo da odaberete mramor ili neki drugi kamen, ova vrsta umivaonika uljepšat će izgled vaše kupaonice. 

3. Biljke

Biljke, posebno one umjetne koje ne trebate održavati, će uljepšati svaku kupaonicu, te su jako umirujuće za oči. Trenutno su u trendu male saksije biljaka koje vise, te ih možete staviti na prozor ili na uzdignuta mjesta. Sigurni smo da će unijeti dašak svježine u svaku kupaonicu. 

4. Ručnici

Ima li išta ljepše od mekanih i mirisnih ručnika nakon kupanja? Tako smo i mislili! Ako vam je kupaonica u neutralnim bojama poput bijele ili bež, birajte plave ili ružičaste ručnike da je osvježite. Osim što mogu pretvoriti vašu kupaonicu u oazu luksuza, ugodni su na dodir, te ćete s njima sigurno uživati.

5. Pletene košare

Pletene košare su svestrane - savršene za organiziranje i ukrašavanje. Idealne su za skrivanje svih sitnica koje svakodnevno koristite a stvaraju vam nered. U njih možete  staviti nakit, higijenske potrepštine ili ručnike. Ne samo da dobro izgledaju, već vam pomažu da sve bude čisto i na svom mjestu

6. Mirisne svijeće

Posljednje na našem popisu no ne i manje važne, mirisne svijeće su neizostavan detalj svake moderne kupaonice. Savršene su za stvaranje opuštene atmosfere. Bez obzira volite li se dugo kupati ili se samo pripremate za dan, mirisne svijeće donose toplinu i slatki miris u vašu kupaonicu. To je jednostavan i jeftin način da svom prostoru dodate dozu luksuza.

Nadamo se da ćete među ovim detaljima pronaći inspiraciju te pretvoriti vašu kupaonicu u luksuzni kutak za opuštanje. Bez obzira želite li dodati samo jedan element, ili kombinirati njih nekoliko, sigurni smo da ćete si urediti prostor u kojem ćete svakodnevno uživati. 



Kopirati
Drag cursor here to close