sram ga bilo!

Sharon Osbourne: Životni cilj postati vitez? Tako glupo, Davide!

Lifestyle / Flash | 08. 02. 2017. u 22:08 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sharon Osbourne je bliska prijateljica obitelji Beckham, ali nakon što je objavljen skandal s Beckkamovim mailovima koje su ukrali hakeri, supruga rokerea Ozzyja Osbournea bijesno je reagirala.

Naime, nakon što su hakirali njegovu elektronsku poštu, u javnost izlaze brojne informacije.

Mailovi pokazuju da se nogometaš bavi humanitarnim radom kako bi postao vitez, a ne zato što bi to htio.

The Sun je objavio kako je bivša nogometna zvijezda odbor za dodjelu priznanja viteza nazvao "nezahvalnim pič**ma" nakon što ga nisu proglasili "Sir Davidom" te da zapravo nije želio financirati dobrotvorne akcije.

Među tvrdnjama iznesenim u mailovima je i ona da je Beckham, inače Unicefov ambasador, tražio 6685 funti za let prvom klasom kako bi se pojavio na događanju u Aziji, iako su mu sponzori osigurali privatni avion.

Njegov prijatelj i PR savjetnik Simon Oliveira savjetovao je Beckhamu da uloži milijun dolara za organizaciju večere za Unicef u Šangaju.
Beckham je navodno odgovorio prijatelju: "Neću ulagati svoj privatni novac u to. Prebaciti milijun dolara u tu zakladu je zapravo ulaganje mog novca, da te zaklade nema, novac bi bio samo moj. To je moj jebe*i novac".

"Razočaran sam. Volim Beckhamove i uvijek sam ih voljela", kazala je Sharon Osbourne.

Dodaje kako su David i Victoria čudesan par koji ima nevjerojatnu obitelj, primjerne karijere i sve što uz to ide.

"David se puno posvetio dobrotvornom radu, ali ako se ispostavi da je on to radio samo kako bi postao vitez, bilo bi to nevjerojatno razočarenje", dodaje Sharon.

Kako navodi “Mirror“, ona naprosto ne može vjerovati kako David ima samo jeda cilj kojem je sve podređeno - postati Sir David Beckham.

"Tko to želi postati vitez? Samo plitki ljudi. Stvarno, ako je to ono na čemu radiš, stidi se i pobrini se malo za svoj život", napisala je u svojoj poruci Davidu Beckhamu.

Nije samo Sharon Osbourne duboko razočarana nakon ovoga skandala.

Mnogi fanovi pišu kako je ovo, pokaže li se točnim, kraj mita o Beckhamu, jednoj legendi i zvijezdi koja je i nakon nogometne karijere ostala u žiži interesa javnosti u Engleskoj, a i šire.

Njega je kraljica Elizabeth II. još krajem 2003. godine odlikovala 'uvodnim priznanjem': Order of the Empire. Međutim, to je u odnosu na zvanje viteza tek četvrti rang odlikovanja, u rangu časnika.

Očito je, međutim, da mu titula „Sir“, koja ga uvodi u društvo plemića, iznimno nedostaje.

Vidljivo je to i iz njegove elektronske pošte koju su objavili hakeri.

Jedan od fanova mu je na Instagramu poručio kako bi najbolje bilo da postane učitelj, jer će ga u tom slučaju zasigurno uvijek oslovljavati sa 'Sir' („Become a teacher, David. That way, people will always call you Sir.“).

Kopirati
Drag cursor here to close