Čista komedija

Stand-up komičari: Još jedna večer smijeha u Mostaru

Lifestyle / Flash | 09. 04. 2015. u 05:55 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 11.4. u 21 sat u OKC Abrašević dolaze stand-up komičari, Vlatko Štampar iz Čakovca i Marko Puljiz iz Sarajeva. Karta po običaju, 3 KM.

Za one koji ga nisu ''probali'', Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.

Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara ''na ovim prostorima''. Osim u Mađarskoj.

Markova komedija je "halal" ili "košer" ili "ko apoteka" koja ne uključuje psovke niti uvrede. Svoje teme bazira na problemu međuljudske komunikacije i nesporazuma iz ugla promatrača i uz ljubav prema socijalnoj psihologiji.

Kada je u BiH u svom materijalu dijeli svoja iskustva odrastanja u radničkom kvartu sa svim negativnim pojavama i lokalnim specifičnostima.

Tečno govori engleski i ruski jezik kao i sve dijalekte bivših YU republika i često koristi imitaciju kako govora tako i neverbalnih ekspresija.

Kopirati
Drag cursor here to close