‘Pedeset nijansi sive’

Stiže novi nastavak popularnog erotskog serijala

Lifestyle / Flash | 03. 06. 2015. u 08:04 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

E.L. James, autorica planetarnog književnog fenomena “Pedeset nijansi sive”, vratila se s novim, četvrtim nastavkom popularnog erotskog serijala. Knjiga, pod naslovom “Grey” (Siva), bit će objavljena 18. lipnja, priopćila je izdavačka kuća Vintage Books, prenosi AP.

Ovog puta je priča ispričana iz “muškog kuta”, tj. iz kuta milijardera Christiana Greya, čija je vrela romansa sa mladom Anastasie Steele postala opsesija međunarodnih razmjera, prenosi Tanjug.

Britanska književnica je navela da je novu knjigu posvetila čitateljima koji su je “molili i molili i molili” da napiše roman u kojemu će narator biti Christian.

“Christian je kompleksan lik i čitatelji su od samog početka bili fascinirani njegovim željama i motivacijama, kao i njegovom problematičnom prošlošću”, navela je James.
“Kao što svatko tko je bio u vezi zna, u svakoj priči postoje dvije strane”, istaknula je ona.

Od izdavanja prvog romana 2011, trilogija “50 nijansi” prodata je u više od 125 milijuna primeraka i oborila rekorde u prodaji kako tiskanih tako i elektronskih izdanja. Istoimeni film, prikazan početkom godine, zaradio je, pak, preko 500 milijuna dolara širom svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close