Horoskop

Sve što ste ikada željeli znato o jednom Blizancu

Dar komunikacije, zajedno s bistrim umom, nešto je s čime su blizanci rođeni. Važna su im mišljenja drugih, ali im je važnije vlastito.
Lifestyle / Flash | 25. 05. 2024. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za horoskopski znak blizance je život bez drugih ljudi nezamisliv. Za sve uvijek ima nešto za reći – čini se kao da su internet i društvene mreže izmišljene posebno za ovaj zračni znak.

Dar komunikacije, zajedno s bistrim umom, nešto je s čime su blizanci rođeni. Važna su im mišljenja drugih, ali im je važnije vlastito. 

Koje su tipične karakteristike horoskopskog znaka blizanci?

Danas ovdje, sutra ondje - tako bi se mogao opisati život živahnog blizanca.

Ovaj horoskopski znak pomalo je kaotičan, ali redovito ispliva na površinu i može itekako zbuniti druge. Blizanac je uvijek tu gdje se nešto događa i teško mu je uzeti si predah od svakodnevice. Blizanac brzo misli, želi puno znati i uvijek ima nešto za raditi. Uvijek radi na više od jednog projekta u isto vrijeme. To mogu biti stvari od velike važnosti ili puko proljetno čišćenje stana.

Blizanci također često gledaju nekoliko serija ili čitaju nekoliko knjiga u isto vrijeme. Što god radi, voli to raditi s jednim uhom na telefonu. 

Prednosti i mane horoskopskog znaka blizanci 

  • Rođeni komunikatori: Blizanci imaju snažan komunikacijski talent i uvijek imaju nešto za reći.
  • Blizance također karakterizira svestranost: vole raditi razne stvari i okružuju se novim, uzbudljivim osobama.
  • Uvijek su uz tebe: Blizanci brzo postanu entuzijastični i lako time zaraze svoju okolinu.
  • Osjetljivi slušači: Ovaj horoskopski znak je divan i strpljiv slušač. Ne želi drugima držati lekcije, nego odvagne stvari prije nego što da savjet.
  • Izazivaju konflikt: Blizance pokreće unutarnji nemir. Ljudima oko njih je to često teško prihvatiti.
  • Promjenjivost: Ovaj horoskopski znak je vrlo nestalan, što može otežati izgradnju prijateljstva ili veze.

Muškarci rođeni u znaku blizanaca

Muškarci blizanci vole razgovarati i vole flertovati - što veseli dame. Barem dok ona može doći do riječi. Stvaranje novih kontakata nije teško za šarmantnog i strastvenog muškarca blizanca.

Nažalost, muškarci blizanci ponekad teško mogu isključiti svoju glavu te nisu baš spontani. Njegova želja za slobodom također bi mogla postati problem u vezi.

Žene rođene u znaku blizanaca

Žene blizanci vole satima razgovarati o Bogu i svijetu. S njima teško možeš izbjeći stalne telefonske razgovore. Koliko god žene blizanci bile živahne i poletne, ne bi trebala nužno očekivati da održe obećanje. Naime, često im nešto iskrsne, a one puno toga u žurbi zaborave. 

Žene rođene u znaku blizanaca karakterizira ambicioznost, posebice u profesionalnom životu. Smatraju se promjenjivima i ne impresioniraju samo novim i ponekad hrabrim idejama, nego i jedinstvenim modnim izgledom. 

Horoskopski znak blizanci u vezi i ljubavi

Veza s blizancem je poput vožnje toboganom. Partner bi se trebao moći nositi s neočekivanim promjenama smjera. Premda pružaju puno novih događanja i uzbuđenja, mogu biti i uznemirujući.

Za blizance je važna živa intelektualna razmjena; oni su pravi brbljavci i to zahtijevaju u vezi. Važan im je i živahan seksualni život te pridaju važnost vanjskom izgledu. 

Tko najbolje pristaje blizancima, odnosno koje druge horoskopske znakove može razveseliti?

Vage su im jako bliske. Izvrsne su u provođenju različitih ideja blizanaca u djelo. Strijelac, koji voli slobodu, je partner pun ljubavi i razumijevanja za blizance. Lava ponekad nervira blizančeva želja za priznanjem. Ali, ako njih dvoje prebrode poteškoće u prvim danima veze, očekuju ih prekrasne zajedničke godine.

Posao i karijera

Medijska industrija je osobito pogodna za blizance, jer su izrazito talentirani za komunikaciju. Također su sjajni u prodaji. Njihova žeđ za znanjem također ih navodi da puno putuju, što upućuje na karijeru u turizmu.

Njihov talent posrednika čini ih idealnima za poslove u sektoru pravosuđa ili kulture. 

Zdravlje i blagostanje

Ovaj živahni horoskopski znak treba puno vježbanja. Bavljenje sportom i boravak na svježem zraku jako mu je važan te za to uvijek treba odvojiti dovoljno vremena. Sve kruto i restriktivno je otrov za ovaj užurbani zračni znak, koji je sklon bolestima grla i dišnog sustava. To uključuje astmu. 

Blizanci često pate od nemira i nervoze, zbog čega su im dobre vježbe opuštanja poput meditacije i joge. Jednostavne tehnike disanja također pomažu osobama rođenima u znaku blizanaca da ostanu mirne i pronađu svoju unutarnju ravnotežu.

Kopirati
Drag cursor here to close