izložba u Parizu

Svi James Bondovi na jednom mjestu

Lifestyle / Flash | 17. 04. 2016. u 06:35 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanovnici glavnog grada Francuske imali su priliku uživati u rekvizitima kultnog hollywoodskog filmskog ostvarenja "James Bond 007".

U poznatom Parc de la Villetteu u Parizu otvorena je izložba pod naslovom "James Bond 007", na kojoj su izloženi rekviziti iz kultnog filma o agentu Jamesu Bondu.

Posjetitelji su imali priliku vidjeti automobile, glisere, odjela, pištolje i druge rekvizite koje je koristio Bond, a svakako i druge različite predmete po kojima je ovaj film postao prepoznatljiv u cijelom svijetu.

Mnogi ljubitelji Bonda iskoristili su posjetu izložbi te se fotografirali u rukama držeći Bondov pištolj ili se naslonivši se na njegov automobil.

Podsjetimo, o fiktivnom britanskom špijunu Bondu je do danas snimljeno dvadeset službenih filmova produkcijske kuće EON te dva neslužbena filma koji se ne smatraju integralnim dijelom serijala. Svi filmovi se temelje na romanima Iana Flemingovim.

Do sada su Jamesa Bonda glumili: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan i Daniel Craig.

Kopirati
Drag cursor here to close