u sridu

Talent za izbacivanje iz takta: Čime muškarci najviše živciraju žene

Lifestyle / Flash | 31. 05. 2015. u 06:55 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarci nepogrešivo pogađaju potpuno pogrešne trenutke za neke stvari, pa tako gledaju druge cure, ne shvaćaju da su razljutili svoju dragu i još štošta ...

Muškarci, čak i oni koji nisu naročito kreativni, imaju jedan talent na koji se uvijek možete kladiti - znaju kako izbaciti žene iz takta u sekundi, a da pritom toga zapravo nisu niti svjesni, već misle da je sve što rade normalno.

Normalno? Ne baš, ako gledate druge cure u prolazu u trenucima kad s dragom sjedite na kavi u omiljenom kafiću.

Šale na tuđi račun nekad znaju otići predaleko, a kad svakog dana iznova svojoj dragoj prigovarate zbog nečega, trudeći se pritom biti duhoviti, izazivate sasvim drugačiji učinak od onog koji biste željeli.

Žene vole da ih slušate kad govore - uostalom, i vama bi bilo prilično neprihvatljivo gledati kako vas netko ne sluša kad mu nešto objašnjavate ... da, one ponekad govore duže nego što biste željeli, no elementarna pristojnost mora postojati.

Ako netko napadne vašu dragu, ne fizički nego riječima, a pritom je i, recimo, vaša majka, na čiju ćete stranu stati? Nema puno muškaraca koji će uvijek i bezrezervno podržavati svoju partnericu, a one to primaju jako, jako teško. I da, malo više pažnje ne bi škodilo - shvatite kad ste razljutili dragu i zaustavite se ..

Kopirati
Drag cursor here to close