Predstavljamo

Tjedni program 'Daleke Obale'

Lifestyle / Flash | 18. 07. 2011. u 16:22 I.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovoga ponedjeljka, 18.7.2011., dođite na Igre bez granica koje će se održati na Gradskom bazenu u Mostaru! Za sve smo osigurali mnoštvo zabave i zanimljivih igara! Igre bez granica počinju u 20:00 sati, a poslije igara, sve prisutne očekuje after party u Dalekoj obali.

U srijedu, 20.7.2011. u klubu Daleka Obala Vas očekuje cocktail night! Svi kokteli su promo cijeni od 3KM, a za ugrijanu atmosferu bit će zadužen dežurni DJ!

U subotu, 23.7. od 12 sati Vas pozivamo da dodete i provedete ove vruće ljetne dane na bazenu uz dobru zabavu i kupanje, naravno. Za sve posjetitelje i ovaj put osigurali smo promo cjene pica, velik broj koktela, dobru zabavu, nagradne igre i hostese koje ce biti zadužene za HAPPY HOUR SHOOTERS.

Istu večer vas očekuje nešto sasvim novo i rijetko viđeno u Mostaru! Pripremili smo Vam Saturday Open Air Clubbing with, Play On aka Mr Ivan feat. Aki the Drum and Miss Lejla on Violine.

Dođite i poslušajte novi val sa perkusijama i violinom uz DJ-a! Ovakav tip glazbe je trenutno hit po svim svjetskim klubovima, a vjerujemo da će i kod nas biti!

Kopirati
Drag cursor here to close