Vesele maske

Tradicionalna karnevalska povorka: Gusari i žabice će prošetati Mostarom

Lifestyle / Flash | 10. 02. 2015. u 12:49 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna karnevalska povorka i ove godine razveseliti će Mostarce, a raznobojni i veseli sudionici povorke pokazati će svoje maštovite kreacije.

Mostarske mažoretkinje i Hrvatska Glazba Mostar će u subotu dana 14.02.2015. godine s početkom u 11.00 sati organizirati tradicionalnu karnevalsku povorku.

Mostarske mažoretkinje će i ove godine imati tematsku masku, rekla je trenerica mažoretkinja Anja Puhalo za Bljesak.info ističući kako će ove godine tema maske biti 'Gusari'.

Osim mažoretkinja i Hrvatske glazbe Mostar kao i proteklih godina povorci će se pridružiti i mališani iz Dječjih vrtića Mostar i to iz Vrtića 'Mrvica' sa svojom skupinom 'Mala sirena'. I oni će imati svoju temstsku masku pod nazivom 'Žabice'.

Povorka će se formirati na mostarskoj šetnici tj. ulici Nikole Šubića Zrinjskog. Kretati će se u smjeru prema zgradi Spajalica . Po dolasku kod zgrade Spajalice će se kretati ulicom kralja Tomislava u smjeru prema zgradi 'Mostarka'. Na raskrsnici kod 'Mostarke' skrenuti će Splitskom ulicom sve do zgrade bivše kirurgije. Od zgrade kirurgije će se kretati opet u smjeru prema Rondo-u. Povorka završava ponovo ulaskom u mostarsku šetnicu .

Kopirati
Drag cursor here to close