Najgori

Transformeri glavni favorit za Zlatnu malinu

Lifestyle / Flash | 15. 01. 2015. u 13:50 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 ZF spektakl Transformeri: Doba izumiranja redatelja Michaela Baya predvodi listu kandidata za najgora hollywoodska ostvarenja u 2014. godini - nagradu Zlatna malina. Objavili su to organizatori dodjele koja će se 21. veljače održati 35. put.

Četvrti nastavak Transformera nominiran je u nekoliko kategorija, uključujući onu za najgori film, najgoreg redatelja te najgori scenarij.

Spektakl prepun specijalnih efekata bio je peti najuspješniji film na američkim kinoblagajnama u prošloj godini, zaradivši 245 milijuna dolara. Ostvarenje je, pritom, u svijetu ostvarilo više od milijarde dolara prihoda.

Među nominiranima za najgori film nalaze se i Hercul, Saving Christmas, akcijska komedija Nindže kornjače te triler Left Behind s Nicolasom Cageom u naslovnoj ulozi.

Slavna Cameron Diaz kandidatkinja je za najgoru žensku ulogu u filmovima Osveta na visokim petama i Snimka seksa, te za najgoru sporednu žensku ulogu u filmu Annie.

Adam Sandler, koji je 2012. godine postavio rekord po broju osvojenih Zlatnih malina za film Jack and Jill, i ove je godine kandidat za najgoru mušku ulogu u ostvarenju Obiteljski kaos.

Zlatnu malinu dodjeljuje posebna zaklada osnovana 1980. godine kao parodiju na nagradu Oscar Američke akademije za filmsku umjetnost.

(Fena) ib

Kopirati
Drag cursor here to close