Tourist Info

Treće izdanje Info vodiča Hercegovine u duhu skokova sa Starog mosta

Lifestyle / Flash | 14. 08. 2015. u 13:40 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Red Bull Cliff Diving World Series" u Mostaru događaj je koji se već duže vrijeme spominje kako u medijima tako i na svakodnevnim kavama među Hercegovcima ali i turistima koji su proteklih dana zaista okupirali mnoge dijelove Hercegovine.

"Tako ni mi nismo mogli odoljeti atrakciji te smo dio trećeg izdanja Info vodiča Hercegovine, kao i naslovnicu upravo posvetili skokovima sa Starog mosta.

Posebno smo sretni i zadovolji što smo imali priliku blisko surađivai s timom Red Bula, mladim ali iskusnim kreativcima koji su na nekoliko dana zasigurno privukli pozornost turista.

Prilikom opuštenog druženja i priprema koje se odvijaju već nekoliko dana ispod Starog mosta, primjetili smo i nekolicinu turista koji u rukama drže naš Info vodič, na što smo posebno ponosni, jer ipak vidimo da se naš trud, upornost i volja isplati", istaknula je Martina Mišić.

Dodala je, da iako već pomalo osjećaju umor, na četvrtom izdanju se uvelike radi, kako bi bio još i bolji od prethodna tri a za sljedću godinu imaju mnogo veće planove po pitanju Info vodiča Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close