Sretnici

Tri horoskopska znaka koja će se u ožujku zaljubiti do ušiju

Lifestyle / Flash | 27. 02. 2016. u 10:11 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Voljeti i biti voljen je najljepši osjećaj na svijetu, a pojedinim pripadnicima Zodijaka zvijezde će biti i više nego naklonjene po tom pitanju tijekom prvog proljetnog mjeseca.

Otkrijte da li ste i vi među sretnicima koji će osjetiti magično djelovanje Venere koja ulazi u znak Riba 12. ožujka.

Škorpion: Sa Suncem, Merkurom, Venerom i Neptunom, plus pomračenje Sunca u kući ljubavi i strasti Škorpije, nije teško pretpostaviti koji će se glavni događaji odvijati tijekom ožujka. Očekujte romansu i senzualnost, flertove, poglede i tako dalje.

Imate priliku upoznatu novu ljubav. Zapravo, ako uzmemo u obzir pomračenje Sunca, možete svašta očekivati! Pripazite, nemojte potrošiti previše na izlaske, osvajanje i zabavu. Ljubav i novac ne idu zajedno u ovom razdoblju. Ako ste u ozbiljnoj vezi i sigurni ste da je to ono što želite, izbjegavajte upuštanje u ljubavne igrice sa strane! Bilo bi previše riskantno, pišu Nezavisne novine.

Vodenjak: Venera, planeta ljubavi, ostaje u Vodenjaku sve do 12. ožujka. Uživajte u ovim čarobnim danima! Ljubav je u zraku, vaše umijeće zavođenja je snažno i u ljubavnom životu ostvarujete harmoniju. Nije loše ni razdoblje od 12. do 20. ožujka. Tada je Venera smještena u Ribama i udiše isti romantični zrak kao i vladar kuće veza Vodenjak, Sunce, isto tako smješteno u Ribama.

Dodatno, uz utjecaj na ljubav, ove dvije planete pojačavaju i preokupaciju 2. solarne kuće: vrijednosti, dobra i novac. Tako da, koliko god da je ljubav snažna, vi ćete biti fokusirani na materijalnu stranu života. To može da znači da sa partnerom dijelite materijalni interes. Na ljubavnu situaciju tijekom ožujka uticat će komunikacija i putovanja.

Ribe: Ožujak je vaš mjesec, vezano za sva polja, uključujući i polje ljubavi. Da krenemo, ovo je razdoblje u kojem zračite, primate toplinu, energiju i strast Sunca, koje je smješteno u Ribama sve do 20. ožujka. Dodatno, Merkur ulazi u vaš znak 5. ožujka.

Merkur je vladar kuće parova Riba i bit će u recepciji sa Jupiterom (koji je upravo u kući parova Riba), vladarem Riba. To je kombinacija između dvije planete koje izmjenjuju svoje energije, sa pozitivnim efektom na ljubav i/ili brak. I na kraju, 12. ožujka, kao sam šlag na kraju: Venera ulazi u znak Riba, planeta ljubavi i dobrog razumijevanja. Uz ovakve utjecaje ožujak je odličan mjesec za Ribe što se ljubavi tiče! Tražite i dobit ćete!

Kopirati
Drag cursor here to close