Zabava za sve

U Mostaru krajem tjedna Festival za djecu

Lifestyle / Flash | 20. 04. 2015. u 11:32 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 24.4.2014. sa početkom u 10 sati na Španjolskom trgu u Mostaru će se održati svečano otvorenje i cjelodnevni program trećeg dječjeg festivala u Mostaru. Festival pod nazivom 'Festival za djecu - Mostar' se održava u organizaciji Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru i treći je po redu dječji festival humanitarnog karaktera posvećen djeci sa posebnim potrebama.

U sklopu programa festivala ove godine sudjeluje oko 400 mališana i volontera koji će uz prigodan program obradovati i zabaviti sve građane grada Mostara. Svojim izvedbama predstavit će se mostarske mažoretkinje, plesni studio 'Mo-Stars', plesni studio 'Flash', baletna skupina 'Arabesque', te predstavnici i učenici obrazovnih institucija za djecu.

Za zabavu mostarskih mališana također će se pobrinuti i klaunovi, te medo Lino i medo Ledo sa poklonima za najmlađe. Posjetitelji Festivala će pored zabavnog dijela programa moći posjetiti štandove partnera Festivala koji će predstaviti rukotvorine institucija za djecu sa posebnim potrebama.

Festival nudi i likovne i umjetničke radionice, kao i sportske igre za djecu sa nagradama koje su osigurali sponzori i partneri Festivala. Iz Koledža pozivaju sve građane grada Mostara da posjete treći po redu Festival za djecu u Mostaru i zajedno sa njima provedu veseli dan posvećen najmlađima.

Sponzori i partneri Festivala za djecu 2015: Grad Mostar, Lukas TP Nakić, Podravka i Lino BiH, Ledo BiH, Fortuna Tours Mostar, R&S Sarajevo, Antonio Commerce, Bare Commerce, Crveni Križ Mostar, Koledž ujedinjenog svijeta Mostar. Medijski pokrovitelji: Dnevni List, Radio Mostar, Običan radio, Bljesak.info, Novasloboda.ba, Pogled.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close