Magazin Kabare

U Tomislavgradu radionica ''Djeca mira''

Lifestyle / Flash | 10. 09. 2015. u 12:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Magazin Kabare u suradnji s Vijećem mladih općine Tomislavgrad u subotu, 12. rujna u Tomislavgradu, u 12 sati, organizira radionicu pod nazivom "Djeca mira".

Prema konceptu radionice, sudionici trebaju biti starosti oko 20 godina, a radionica započinje razgovorom s domaćinom uz obilazak lokacija koje su najinteresantnije za grad.

U ovom slučaju domaćin je osoba koja će dočekati ekipu u svakom gradu, napraviti s njima kratki obilazak grada i sudjelovati u snimanju intervjua, a nakon toga će sudjelovati na radionicama kao gostujući predavač.

Za domaćine su obično odabrani pojedinci iz svijeta medija, umjetnici, aktivisti, a za Tomislavgrad to će biti novinar Ivan Šušnjar, vizualni umjetnik Bojan Stojčić i redatelj Emir Kapetanović.

Kako prenose iz Vijeća mladih Tomislavgrad, radionice s mladima iz Tomislavgrada započinju na lokaciji dogovorenoj s njima, a održavaju se u tri dijela u trajanju od četiri sata.

Cilj je da svaki sudionik radionice na drugačiji način prikaže svoj pogled na sadašnjost i budućnost sebe i svoje okoline.

U završnom dijelu biti će priređeno snimanje intervjua s pobjednikom radionice na lokaciji koja je njemu ili njoj najznačajnija u Tomislavgradu.

Kopirati
Drag cursor here to close