Druženje i igra

Udruga Elpida iz Mostara organizira nove prijave za Kamp engleskog jezika

Drugi dio kampa bi se trebao održati početkom mjeseca kolovoza.
Lifestyle / Flash | 07. 07. 2023. u 16:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove godine je Kamp engleskog jezika održan u Sport centru Međugorje gdje su djeca uz druženje i igru učili engleski jezik pod vodstvom profesorice engleskog jezika Adriane Zorić. Ovogodišnji kamp je uspješno završen, no zbog velikog interesa djece i roditelja koji su zakasnili na prijave organizatori su odlučili otvoriti još jedan krug prijava.

Drugi dio kampa bi se trebao održati početkom mjeseca kolovoza.

Foto: PR / Elpidin Kamp engleskog jezika

"Zbog velikog broja prijava odlučili smo otvoriti još jedan krug. Žao nam da nismo sada mogli primiti svu djecu, no zbog kvalitete rada s djecom i intenzivnijeg učenja morali smo ograničiti broj u prvom krugu", kazala je jedna od organizatorica Adriana Zorić, profesorica engleskog jezika.

Kamp organizira udruga Elpida iz Mostara, a sve informacije i prijave možete izvršiti na broj mobitela 063/319-969 ili na mail elpida.hercegovina@gmail.com.

Foto: PR / Elpidin Kamp engleskog jezika

Predsjednica udruge Elpida Antonela Vučić izražava zadovoljstvo velikog interesa roditelja i djece za kamp i zahvaljuje svima. Posebno joj je drago što se djeca mogu družiti, a da pritom ne traže mobitele, jer pet dana kampa budu bez tehnologije.

Ukoliko želite da i Vaše dijete uživa nekoliko dana daleko od ekrana kamp engleskog jezika je idealno mjesto za povratak djetinjstvu uz igru, zabavu i učenje.

Kopirati
Drag cursor here to close