Pomažu jedni drugima

Udurga umirovljenika Neretva svojim članovima organizira mjerenje tlaka i šećera

Lifestyle / Flash | 10. 12. 2014. u 08:54 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U cilju poboljšanja zdravstvenog stanja umirovljenika članova Udruge umirovljenika Neretva Mostar pokrenuta je akcija mjerenja tlaka i mjerenja šećera u krvi za njihove članove svakog prvog utorka u mjesnu od 10-12 sati u prostorijama udruge.

Ovom akcijom umirovljenici pomažu druge umirovljenike.

''Ovu akciju svojom donacijom podupro je Zavod zdravstvenog osiguranja i njen direktor Rade Bošnjak na čemu im se zahvaljujemo.  Također želimo obavijestiti članove udruge umirovljenika Neretva da kod ljekarne 'Milas' mogu koristiti popust od 10 posto na sve lijekove koji nisu na esencijalnoj listi lijekova uz pokaz članske iskaznice'', poručili su iz ove udruge.

U ranijem razgovoru za Bljesak.info Tomo Primorac predsjednik navedene udruge je kazao kako udruga nema nikakvu pomoć, a ako je dobiju ona je minimalna.

''Financiramo se iz naših članarina koja mjesečno iznosi samo jednu konvertibilnu marku, to je po članu 12 KM godišnje. Pokušavamo ući u gradski proračun no to nam ne ide, a ipak nije mala brojka umirovljenika koji su učlanjeni u našu udrugu”, rekao nam je Primorac, ističući kako im je svaka pomoć dobro došla.

Kopirati
Drag cursor here to close