prijateljstvo i suradnja

Umirovljenici Mostara i Crikvenice potpisali Povelju o prijateljstvu

Lifestyle / Flash | 25. 09. 2015. u 22:15 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska Udruga umirovljenika 'Neretva' je domaćin ovogodišnjih sedmih međunarodnih sportskih igara i druženja umirovljenika.

Službeni program započeo je potpisivanjem Povelje o prijateljstvu i suradnji s Udrugom umirovljenika 'Sunce' Crikvenica, u gradskoj vijećnici gdje je goste ovogodišnjih igara ugostila zamjenica gradonačelnika Mostara Radmila Komadina.

Komadina je istaknula kako je ponosna što Mostar može ugostiti ove igre, te i na ovaj način skrenuti pozornost na ovu dobnu skupinu.

''Svi ponekad zanemarimo starije osobe i zaboravimo na to da ćemo i mi doći u te godine. Lijepo je što ste u mogućnosti upoznavati se, putovati, razmjenjivati iskustva i zabvaiti se, nadam se da ćete ovu tradiciju nastaviti'', rekla je između ostalog Komadina.

Nakon što je potpisana povelja prijateljstva udruge su razmijenile darove.

Inače, svake godine povodom Međunarodnog dana osoba starije životne dobi, udruge umirovljenika organiziraju međunarodne sportske igre i druženja umirovljenika, pa će tako ove godine Udruga mostarska udruga ugostiti prijateljske udruge ''Knin'',''Osijek'', ''Sveti Vinćet – Istra'', ''Sunce –Crikvenica'', ''Cirkovice - Krističevo'' i ''Slovenija''.

''Želim pozvati sve članove naše udruge, ali i druge umirovljenike da se pridruže našim igrama, jer ove igre se organiziraju prvenstveno zbog druženja umirovljenika i razmjenjivanja iskustava'', pozvao je ranije Tomislav Primorac predsjednik organizacijskog odbora sportskih igara.

Više pročitajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close