Sarajevo Grand Prix

UNIQA dala podršku obaranju Guinnessovog rekorda

Lifestyle / Flash | 15. 06. 2015. u 15:00 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki broj domaćih i stranih biciklista, profesionalaca i rekreativaca, na 'Sarajevo Grand Prix' utrci podržalo je i UNIQA osiguranje.

'Misli šta je sve moguće' jedna je od motivirajućih poruka kojom je ova osiguravajuća kuća dala podstrek svim sudionicima Sarajevo Grand Prix-a kako bi pružili svoj maskimum u obaranju Guinnessov-og rekorda u najdužoj biciklističkoj liniji na svijetu.

Osim podrške ovom sportskom događaju, UNIQA je iskoristila priliku da prisutne podsjeti na najveće bogatstvo u životu - zdravlje, dijeleći im jabuke s porukom 'Misli zdravlje prije svega'.

Sudionici Sarajevo Grand Prix-a imali su priliku i ovjekovječiti fotorafijom svoje sudjelovanje na ovom jedinstvenom događaju u UNIQA 3D art kutku posebno osmišljenom za ovu priliku.

''Ponosni smo što smo bili službena osiguravajuća kuća ovog prestižnog i najvećeg sportskog natjecanja u BiH jer biciklizam kao jedan od najljepših rekreativnih sportova doprinosi očuvanju našega zdravlja. Posebno nam je drago što su sudionici Sarajevo Grand Prix-a zaista pokazali šta je sve moguće kada zajedno idemo prema cilju i oborili najavljeni Gusinessov rekord čime je Bosna i Hercegovina izborila još jedno mjesto u ovoj svjetski slavnoj zbirci rekorda. Bilo je zadovoljstvo biti dijelom ove pozitivne priče'', izjavila je Vildana Skorupan, Stručni suradnik za marketing UNIQA osiguranja.

Kopirati
Drag cursor here to close