Lucullus Music Bar

Unplugged subota u Lucullusu uz Trio Veritas

Lifestyle / Flash | 12. 03. 2015. u 10:13 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Lucullus Music Baru ove subote, 14. ožujka, nastupa Trio Veritas u čijem su sastavu talentirani glazbenici, gitarist i pjevač Antonio Arapović, klavijaturistica Katarina Nadarević te violinistica i pjevačica Nikolina Pandža. Ovaj mostarski sastav marljivo vježba i nastupa od 2014. godine, a glazbom se bave od malih nogu.

Katarina, studentica iz Orašja, svira klavir od desete godine i trenutno je na četvrtoj godini glazbene umjetnosti, a izučava i uživa u zvukovima drugih instrumenata kao što su gitara i harmonika. Antonio, student teologije, svira gitaru i bass gitaru od šesnaeste godine, a violinistica Nikolina pohađa srednju glazbenu i srednju školu likovnih umjetnosti. Violinu svira od sedme godine, a pored toga svira i u kvartetu mladih.

''Osim gaža po kafićima, nastupamo i na vjenčanjima te nedjeljom u mostarskoj katedrali, a dvoje starijih članova Tria Veritas nastupaju i sa zborom Pro Musica'', rekla nam je trojka koja će se naredne subote prvi put predstaviti u Lucullus Music Baru.

Na njihovom repertoaru nalaze se mnogi domaći i strani pop-rock hitovi raznih izvođača kao što su Oliver Dragojević, Josipa Lisac, Đorđe Balašević, Riblja čorba, Divlje jagode, Prljavo kazalište, Rundek, Indexi, Zdravko Čolić i drugi, a kako zvuče saznajte u subotu od 21 sat. Ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close