Nezaboravno iskustvo

Upisi još uvijek traju u Helen Doron English centru!

Lifestyle / Flash | 05. 02. 2015. u 20:03 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zasigurno ste već čuli za posebnost Helen Doron metode usvajanja engleskog jezika za djecu od najmlađeg uzrasta. Helen Doron, poznata britanska lingvistica, razvila je metodu prirodnog načina učenja engleskog jezika koji se temelji na sposobnosti upijanja jezika pomoću redovitog ponavljanja i pozitivnog poticanja.

Kako bi u opuštenoj atmosferi učenje engleskog jezika bilo što zabavnije i zanimljivije, djeci je u potpunosti prilagođen ambijent u kojem se odvija nastava. Po prvi puta pruža im se prilika da uče jezik kroz igru, priče i pjesme koje obogaćuju njihov rječnik.

Helen Doron metodom djeca svih uzrasta sa zadovoljstvom stječu nove sposobnosti, te ih se motivira na sudjelovanje u nastavi i uporabu engleskog jezika. Svi predavači prolaze kroz zahtjevnu edukaciju kako bi usavršili svoje znanje i dobili licencu za predavanje po ovoj jedinstvenoj i međunarodno priznatoj metodi.

Upisi su već počeli i ovim putem želimo vas obavijestiti da je ostalo još par mjesta na koja možete prijaviti vašu dječicu i omogućiti im nezaboravno iskustvo u zabavnom i prirodnom načinu učenja engleskog jezika.

Najveća želja svakog roditelja je da sve najbolje što može, pruži svom djetetu. Ako želite da i vaša djeca uživaju u pozitivnoj atmosferi, a da pri tom stječu znanje brzo i kvalitetno, vrata Helen Doron škole su vam širom otvorena. Pronaći nas možete na četvrtom katu Mepas Malla.

Sve dodatne informacije i prijave možete ostvariti preko e-maila: mostar@helendoron.com ili na broj 063 916 000.

Kopirati
Drag cursor here to close