Uvoz ljubavi

Uvoz žena: Preskupa ljubav za neženje u Grahovu

Lifestyle / Flash | 12. 02. 2015. u 07:51 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neženje iz Grahova, prema svemu sudeći, još će morati pričekati na mlade iz Albanije, koje su trebale u obaj zapostavljeni gradić stići preko beogradske i albanske agencije, a uz blagoslov općinskih vlasti.

Naime, vijest da će Općinsko vijeće Bosanskog Grahova s Duškom Kuprešaninom na čelu pomoći "uvoz" djevojaka iz Albanije u ovaj gradić u jugozapadnoj Bosni, prije nekoliko mjeseci obišla je regiju.

No, Kuprešanin je potvrdio Dnevnom avazu kako probleme pravi agencija iz Albanije, iz koje navodno traže više novca za usluge spajanja grahovskih neženja i albanskih djevojaka.

''Nedavno su momci ponovo bili u Albaniji, međutim sve to košta. Njima samo za put treba više od 1.000 eura, moraju tamo provesti nekoliko dana. Osim toga, i albanska agencija s kojom je Udruženje Ognjena Marija Livanjska iz Beograda vodila razgovore zateže cjelokupnu situaciju. Koliko sam ja shvatio, traže mnogo više novca od prvobitnih dogovora'', rekao je Kuprešanin i najavio kako će se nastaviti boriti da se neženje u ovom mjestu požene.

''Nastavit ćemo činiti sve što je u našoj moći da se projekt nastavi, da zaživi. Situacija u posljednja dva mjeseca pomalo je obeshrabrila naše momke. Kao da im je svaka nada u potrazi za ženama pala u vodu. Nadam se da to toga neće doći'', rekao je Kuprešanin.

Kopirati
Drag cursor here to close