Kaos

Večerašnji pun mjesec donosi masovno ludilo

Lifestyle / Flash | 20. 06. 2016. u 09:39 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pun mjesec uoči ljetne dugodnevnice je događaj koji se događaja jednom u životu.

Nije se dogodio već više od 70 godina, a ponovit će se tek 2094. godine. Međutim, astrolozi upozoravaju da bi ova pojava mogla da izazove kaos među populacijom, piše Kurir.

Pun mjesec koji će se pojaviti u ponedjeljak 20. lipnja, samo dan prije ljetne dugodnevice, mogao bi izazvati kaos, halucinacije, pa čak i masovne pucnjave, upozoravaju astrolozi.

Timothy Halloran, osnivač YouTube kanala “Rasa Lila Healaing YouTube Astrology”, napravio je specijalan video-snimak u kojem je upozorio da bi događaji oko dugodnevice mogli da budu prilično burni.

On je u snimku napomenuo da će 20. lipnja doći do ''povećane energije'' koja bi mogla izazvati ''ludilo, halucinacije i nasilničko ponašanje'' među populacijom.

''Riječi kao što su prosvjećenje i osvjetljenje generalno se doživljaju kao nešto što je prelijepo i čemu treba težiti. Međutim, svjetlo je prodorno i vrelo i ponekad može da bude nepodnošljivo, naročito za nas u sjevernoj polutki tijekom ljetne dugodnevice'', rekao je Timothy u svom snimku.

Timothy je napomenuo da je ono što se trenutno dešava kao “divovski var koji će udariti na naša vjerovanja i gledišta, koji će ih uništiti u paramparčad i koji će otkriti realnost za koju nismo ni znali da postoji”.

U svom snimku je također napomenuo da svatko tko postane psihopat tijekom 20. lipnja mora da bude zaključan i “bombardiran” ljubavlju od strane najprivlačnijih ljudi na svijetu.

Pun mjesec tijekom letne dugodnevice nije se dogodio već 70 godina i neće se ponoviti sve do 2094. godine. Tijekom dugodnevice dan će trajati duže od 15 sati, a na nebu će se istovremeno vidjeti i Sunce i Mjesec.

Kopirati
Drag cursor here to close