Oduševila publiku

VIDEO | Adele zbog Olimpijskih igara prekinula koncert

Videozapisi podijeljeni na društvenim mrežama pokazuju kako je Adele pauzirala koncert i na velikom videozidu pustila finale na 100 metara Olimpijskih igara na 100 metara.
Lifestyle / Flash | 04. 08. 2024. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adele je oduševila obožavatelje prijenosom polufinala i finala Olimpijskih igara na 100 metara za atletičarke na koncertu u Münchenu.

Videozapisi podijeljeni na društvenim mrežama pokazuju kako je Adele pauzirala koncert i na velikom videozidu pustila finale na 100 metara Olimpijskih igara na 100 metara. Polufinale se prenosilo na prepunom stadionu, a finale se prikazivalo nekoliko sati kasnije, uživo iz Pariza.

@aynah_adelevibes She really said we are not missing this, and I like her for it 3rd August,2024 #Olympics #2024Olympics #adelelive #adeleinmunich #adele #adeleaccess #adeleadkins #germany #munich #explorepage #concert #Adeleworld #adelerollinginthedeep #adelesetfiretotherain original sound - ADELE21

U finalu je Julien Alfred iz Svete Lucije osvojila zlato, dok je srebrnu medalju dobila Amerikanka Sha'Carri Richardson.

Pjevačica ovaj mjesec ima 10 koncerata u njemačkom gradu u posebno prilagođenoj areni kapaciteta od 80.000 ljudi po večeri. Svoj prvi koncert u Münchenu morala je prekinuti kako bi joj pomogli skinuti dio haljine koja je bila mokra od jake kiše.

Dobitnica 16 Grammyja najavila je u srpnju da će uzeti "veliku pauzu" od glazbe nakon niza nadolazećih nastupa.

Kopirati
Drag cursor here to close