Što reći...

VIDEO | Amerikanka šokirana grožđem u Hrvatskoj: Komentari govore sve

Jordan je bila zaprepaštena grožđem koje je pojela i odlučila snimiti video. Šokirala se, naime, zbog grožđa sa sjemenkama.
Lifestyle / Flash | 30. 07. 2024. u 08:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jordan Walk, popularna američka tiktokerica, provodi vrijeme u Hrvatskoj, odakle je podijelila neobično iskustvo sa svojim pratiteljima.

Jordan je bila zaprepaštena grožđem koje je pojela i odlučila snimiti video. Šokirala se, naime, zbog grožđa sa sjemenkama.

U videu koji je brzo postao viralan, Jordan pokazuje grožđe i konzumaciju istog, te objašnjava kako nikad prije nije vidjela sjemenke u grožđu.

"Ima li sjemenki u grožđu", pita Jordan, dok u ruci drži punu kesu grožđa.

"U Hrvatskoj sam i kad jedem grožđe, svaki put ispljunem sjemenke, što mi se nikad u životu nije dogodilo", kazala je. U šoku i nevjerici dijeli svoje iznenađenje viđenim, pri čemu pokazuje na dlanu dvije sjemenke, prenosi Slobodna Dalmacija.

@jordanwalk asking for a friend #croatia #foryou original sound - Jordan Walk

"Ne znam. Očito sam previše Amerikanka, pa nikad nisam vidjela sjemenke u grožđu. Meni to nema smisla".

Uslijedili su brojni komentari na video, koji  su većinom izražavali svoje iznenađenje na njenu reakciju, dok su drugi objašnjavali kako je grožđe sa sjemenkama normalno i uobičajeno u mnogim dijelovima svijeta:

"Totalno normalno", "Zar postoji grožđe bez sjemenki??", "Prirodno je da grožđe ima sjemenke. Ja nikad nisam vidio grožđe bez sjemenki. Pozdrav iz Hrvatske!", "Ako ste u Americi, sadnice grožđa su GMO, jer poljoprivrednicima daju sjeme koje će uroditi plodom, ali ne može reproducirati novo voće", "Tko će joj reći za lubenicu?"...

Kopirati
Drag cursor here to close