Humanitarne aktivnosti

Violeta i Bingo uručili donaciju Županijskoj bolnici u Orašju

Lifestyle / Flash | 22. 01. 2016. u 09:56 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu loyality programau prodajnim lancima Bingo u vremenskom periodu od 01.10.2015.-31.11.2015. kupci su imali priliku ostvariti određene pogodnosti kupnjom Violeta double care pelena.

Predstavnica Violete Edita Salkanović i izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo, Edin Ibrahimovićsu Županijskoj bolnici u Orašju na Odjel ginekologije i akušerstva u četvrtak 21.01.2016. donirali četiri krevetića za novorođenčad, priopćeno je.

''Ovo je druga u nizu dodjela krevetića, čija su sredstva prikupljena kroz program lojalnosti s našim partnerom Violetom. Sretni smo što na ovaj način možemo pružiti podršku lokalnoj zajednici i ovim putem pozivamo i druge da se uključe u ovakve aktivnosti'', rekao je Edin Ibrahimović.

Sva prikupljena sredstva su se donirala u svrhu kupnje krevetića, čime su Violeta i Bingo još jednom pokazali svoju društveno – socijalnu odgovornost.

Predstavnica Violete Edita Salkanović ovim putem je izjavila: ''Zahvalila bih se Bingu kao našem domaćem partneru s kojim smo uspjeli realizirati ovu donaciju kao i svima onima koji su sudjelovali u ovom događaju. Raduje nas činjenica da smo u mogućnosti pomoći na ovaj način i donirati sredstva onima kojima je to najpotrebnije. Smatram da je svako poduzeće dužno pomagati društvenim zajednicama radi uzajamne suradnje i sveukupnog zadovoljstva i napretka.''

Violeta i Bingo nastavljaju planirati ovakve humanitarne aktivnosti u budućnosti te na taj način pokazati brigu za društvo.

Kopirati
Drag cursor here to close