:)

Voditeljica prasnula u smijeh u razgovoru o oralnom seksu

Lifestyle / Flash | 13. 07. 2015. u 06:27 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Voditeljica jednog turskog tv programa prasnula je u smijeh dok je razgovarala sa uglednim islamskim teologom kada je on pokušavao da joj objasni kako je oralni seks zabranjen u islamu.

Pelin Cift uspijevala je se suzdržati dok joj je teolog Ali Riza Demirikan objašnjavao mirnim tonom kako je analni seks, a naročito sadizam, u velikom sukobu sa učenjima islama.

Međutim, nije mogla suzbiti smijeh, kada je Demirikan istim monotonim tonom počeo govoriti o "oralnom seksu naprednih dimenzija haram".

Demirikan je ugledan teolog i otac načelnika jednog dijela Istanbula Ahmeta Misbaha Demirkana. Zbunjeni sugovornik upitao je voditeljicu u čemu je problem, ali Cift je jedva uspijevala progovoriti od smijeha, prenosi Glas Srpske.

Snimka tog intervjua pojavila se ubrzo na društvenim mrežama i izazvala podsmijeh korisnika. Jedan je primijetio da bi "napredni oralni seks" mogao postati važna kvalifikacija u CV-u.

"Možete poštovati sve stroge religijske obaveze, ali ćete ići u pakao zbog naprednog oralnog seksa", napisao je drugi twiteraš.

Kopirati
Drag cursor here to close