Kako preživjeti seks

Vruće ljetne igre: Začinite seks na +40

Lifestyle / Flash | 01. 07. 2016. u 16:01 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad temperature vani narastu iznad 35 stupnjeva zacijelo vam seks i nije prvi na listi prioriteta, već samo razmišljate kako se rashladiti. Ipak, kako vaš ljubavni život ne bi patio zbog vrućina, postoje načini i mjesta kako da i u vrelim ljetnim noćima uživate u vođenju ljubavi.

Kad je vani vruće, poigrajte se kockicama leda
Vani je nesnosna vrućina i vi na sebi imate minimalno odjeće. Zašto se ne biste zajedno rashladili i usput malo zabavili. Kockice leda idealne su za to. Zbacite odjeću sa sebe i s kockicama leda pustite mašti na volju.

Napunite vodene pištolje i neka zabava počne
Vodene pištolje možete napuniti vinom ili sokom. Polijevajte se i budite nemilosrdni. Nakon toga vrijeme je da poližete sav taj sočni sok s tijela.

Rashlađujući okusi
Ako ste onaj tip koji se voli ‘mazati i lizati’, onda je za vas idealan izbor ekstrakt mentola koji će vam osigurati osjećaj svježine.

Seks u vodi nikad se ne zaboravlja
Nađite kutak mora, rijeke, jezera s minimalnom šansom da će vas netko vidjeti i prepustite se ludim i mokrim strastima.

Seks u tušu odlična destinacija
Kako iz praktičnih razloga ovaj seks i nije najudobnije, prije nego što goli uskočite u tuš kabinu, pripremiti silikonski lubrikant i neka akcija počne.

Čari seksa na otvorenom
Šumarak, zalazak sunca, povjetarac koji vam miluje golu kožu i seksualni užitak potenciran na maksimalac – ovoga ljeta morate to probati! Neka vanjski svijet bude vaše igralište za putene užitke.

Trenirajte zajedno
Ima li što bolje nego dan započeti jutarnjom tjelovježbom i razgibavanjem. Upalite glazbu i oboje se bacite na akciju razgibavanja i vježbanja. Nalet adrenalina mogao bi vas odvesti, nakon vježbe u sasvim drugom pravcu.

Nema žurbe

Brzi seks ima svoje čari, no budući da su ljetne vrućine neumoljive, ukoliko ne želite završiti mokri i ljepljivi iskušajte sporiji, ali senzualniji način spolnog općenja. Dodatno će vas motivirati činjenica kako i muškarci i žene doživljavaju jače orgazme za vrijeme sporijeg odnosa.

Pazite što jedete i pijte dovoljno tekućine

Prvenstveno vrlo važno je paziti na prehranu jer i o tome ovisi koliko će nam biti vruće.

Izbjegavajte masnu hranu i vruće juhe, radije jedite puno svježeg voća i povrća, recimo lubenice i naravno pijte puno tekućine. Najprimjerenija je voda, koju treba početi piti već od jutra da tijelo tijekom dana ima dovoljne zalihe. Ukoliko po najvećoj vrućini osjetite požudu i želite se seksati imajte kraj kreveta bocu vode ili komadiće voća.

Za vrijeme predigre ili seksa posebno imajte na umu da dovoljno pijete vode. Voda može začiniti vašu predigru tako da se međusobno polijevate vodom ili pustite da mašta radi za vas.

Kopirati
Drag cursor here to close