Zabavi došao kraj

Završen Dječji sajam u Sarajevu

Lifestyle / Flash | 08. 11. 2015. u 17:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvlačenjem nagrada izlagača i partnera večeras je u dvorani "Mirza Delibašić" KSC Skenderija zatvoren trodnevni Dječiji sajam u Sarajevu čije su aktivnosti privukle više od 25.000 posjetitelja.

Kroz aktivnosti sajma, na središnjoj sajamskoj tribini, održani su brojni nastupi vrtićke i školske djece, udruženja djece s posebnim potrebama te plesnih i sportskih klubova, ali i aktivnosti škole jezika i manekena.

Direktorica Sajma Maja Kojundžić kazala je Feni da su ispunjeni planirani ciljevi.

Brojni izlagači predstavili su šarene štandove s kreativnim sadržajima za djecu i roditelje. Mališani su, kako je navela, imali priliku družiti se s raznim maskotama, a poseno su im bile interesantne kreativne radionice institucija od javnog značaja poput policije, vatrogasaca, liječnika i spasioca.

Dodjelom nagrada zatvoren je 2. Djeiji sajam u Sarajevu. Srca su nam puna i jedva ekamo narednu godinu. Hvala svim...

Posted by Dječji sajam Kids Fair on 8. studeni 2015

Specijalni gosti otvaranja bila su djeca iz Konjević Polja, a dio aktivnosti je bio posvećen proslavi 70. godišnjice Javne ustanove ''Djeca Sarajeva''.

Dječji sajam u organizaciji Cuspis d.o.o. vodeći je događaj za djecu do deset godina u regiji. Održava se dva puta godišnje, u proljeće u Rijeci, u jesen u Zagrebu, a od ove godine i u Mostaru i Sarajevu.

Na Dječjem sajmu održava se i niz predavanja i savjetovališta za roditelje gdje se pruža prilika za sticanje novih znanja o zdravom i sigurnom odgoju djece, kao i mnogim drugim temama vezanim za dobrobit djeteta i obitelji.

Kopirati
Drag cursor here to close