"Hello"

Zbog novog albuma Adele izgubila prijatelje i milijune

Lifestyle / Flash | 27. 10. 2015. u 08:33 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Singl "Hello" britanske pjevačice Adel dominira na top-listama širom planete, ali je sada otkriveno da ju je dugo očekivani novi album skupo koštao.

Adel je priznala da je malo falilo da album uopće ne bude objavljen, jer je zbog mirnog obiteljskog života pisala samo "dosadne" pjesme. Izvori sada otkrivaju da je novi album pjevačicu koštao četiri milijuna funti, a najmanje pola od te sume potrošila je na materijal koji se na kraju nije našao na njemu.

Pored toga, Adel se tijekom snimanja albuma udaljila od kolega, uspješnih glazbenika koji su s njom surađivali, a koji nisu imali lijepe riječi za pop zvijezdu kada je odbacila njihov rad.

''Napisala sam mnogo pjesama koje nisu ušle na album jer jednostavno nisu bile dovoljno dobre. Napisala sam album o majčinstvu, ali to je bilo dosadno, pa sam ga odbacila. Mislila sam da sam ostala bez ideja'', kazala je ona.

Ranije je pisala samo o propalim vezama i tužnom životu, a u sljedećem trenutku ima 22 godine, deset "Grammya", "Oscara", "Zlatni globus", milijune funti, kao i partnera i bebu. Zamolila je mnoge važne ljude iz industrije za pomoć i oni su joj pomogli. Ali, onda je odbacila njihov rad. Zbog toga su mnogi bili ljuti.

Među njima je bio i legendarni Phill Collins.

''Pozvala me je i pitala mogu li pisati s njom. Dala mi je dio glazbe da završim, a onda mi se više nije javljala. Na kraju mi je rekla da se seli i da joj beba oduzima previše vremena, te da nema vremena za bavljenje glazbom. A sada čujem da objavljuje album. Znam da ja nisam na njemu'', kazao je Collins.

Kopirati
Drag cursor here to close