'Na suncu'

Zgodna Andrea glavna glumica spota klape Sveti Florijan

Lifestyle / Flash | 26. 06. 2015. u 12:02 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Ajmo jednu o suncu, da ugodimo svima ovoga lita, dobro se nasmijemo i našoj brojnoj publici darujemo još jedan ljetni hit...' Tako se u Klapi sveti Florijan rađala ideja o pjesmi za Splitski festival, a kako se dobre ideje u većini slučajeva i ostvare, njihovu želju ispunila je legendarna Helena Papić u pjesmi 'Na suncu'.

Tako se ova klapa iz Žrnovnice vraća na Prokurative osunčana, u vedrim tonovima, a nakon pjesme snimili su i spot na plažama Podstrane, nadomak Splita.

"Ovo je već drugi spot kojega smo snimili za neki festival u kratko vrijeme, ali moram reći da se ne sjećam kad sam se na snimanju spota ovako nasmijala. Scenarij je jako zabavan i gledatelji će uživati od prve do posljednje sekunde", kaže za Slobodnu Dalmaciju Ana Biočić, jedina žena u Klapi koju momci paze 'kao malo vode na dlanu'.

U ovom je slučaju Ana za spotu glumila konobaricu, a poslužuje momke koji su se došli na plažu udvarati mladoj dami koju glumi Andrea Novaković, a glavni 'galeb' među klapašima je bas Hrvoje Lovrić.

Produkciju pjesme popisuje Leo Škare, a spot splitska 'AS Media' uz veliku pomoć Općine Podstrana.

Premda je riječ o mladoj klapi, jer osnovani su prije pet i po godina, zabilježili su veliki uspjeh, pobijedili na jubilarnom 50.Splitskom festivalu, poznatom 'škverskom' koja je i danas popularna, a na Prokurativama su nastupili i s laganicama 'Di si nekad bila, te 'Nakon dugog lutanja', a sada će iz laganijeg mola doskočiti u veselom, duru i 'prenijeti' dio sunca i na Prokurative.

Kopirati
Drag cursor here to close