Ništa nije nemoguće

Zima u travnju: Sarajevo osvanulo pod snijegom

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje oblačno vrijeme. U Bosni lokalno i povremeno sa slabim snijegom ili susnježicom.
Lifestyle / Flash | 04. 04. 2023. u 07:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je već travanj, Sarajevo je jutros osvanulo pod sniježnim pokrivačem. Snijeg je iznenadio mnogobrojne stanovnike glavnog grada koji su umjesto dolaska zime očekivali proljeće.

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje oblačno vrijeme. U Bosni lokalno i povremeno sa slabim snijegom ili susnježicom.

U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena do pojačana bura, a u ostatku zemlje slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura zraka od -4 do 3, na jugu do 8, a dnevna od 0 do 6, na jugu do 12 Celzijevih stupnjeva.

Tijekom dana očekuje se oblačno vrijeme u Sarajevo. Povremeno je moguć slab snijeg. Jutarnja temperatura oko -3, a dnevna oko 2 stupnja.

U srijedu će biti pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u Bosni je povremeno moguć slab snijeg ili susnježica. Vjetar slab sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od -4 do 2, na jugu do 6, a dnevna od 2 do 8, na jugu do 12 Celzijevih stupnjeva.

U četvrtak u Bosni umjeren do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od -6 do 0, na jugu do 4, a dnevna od 4 do 10, na jugu do 14 stupnjeva.

U petak u većem dijelu zemlje pretežno sunčano vrijeme. Nešto više oblaka se očekuje na sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 3, na jugu do 6, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close