Mošus i sandalovina

Dolce & Gabbana unosi luksuz u pseću modu s novim parfemom Fefé

Dolce & Gabbana naglašava da Fefé nije samo parfem, već luksuzno iskustvo koje pojačava vezu između vlasnika i ljubimca
Lifestyle / Životinje | 06. 08. 2024. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U duhu inovacije i sofisticiranosti, legendarna talijanska modna kuća Dolce & Gabbana otkriva svoje najnovije remek-djelo – Fefé, prvi parfem namijenjen isključivo našim voljenim četveronožnim prijateljima.

Ovaj luksuzni parfem predstavlja više od običnog mirisa; to je proslava duboke ljubavi između ljudi i njihovih krznenih suputnika.

Inspiriran neraskidivom vezom između dizajnera Domenica Dolcea i njegovog omiljenog psa Feféa, parfem Fefé odražava posvećenost Dolce & Gabbana jednostavnim životnim radostima. Kreiran od strane renomirane parfumerske umjetnice Emilie Coppermann, miris predstavlja vrhunac elegancije i sofisticiranosti, spajajući najbolje iz svijeta mode i ljubavi prema životinjama.

S pažljivo komponiranom mješavinom ylang-ylanga, mošusa i sandalovine, Fefé je dizajniran da bude privlačan psećem osjetilu mirisa, uz nježan dodir. Bezalkoholna formula osigurava sigurnost za najosjetljiviju pseću kožu, što je potvrđeno rigoroznim testiranjima pod nadzorom etologa i veterinara.

Pakovanje Feféa odražava raskoš i stil brenda Dolce & Gabbana. Parfem dolazi u zelenoj lakiranoj staklenoj bočici ukrašenoj šapicom obloženom zlatom od 24 karata, smještenoj u razigranu žutu kutiju koja dodaje veselju luksuznom iskustvu. Ova prezentacija je ne samo vizualno očaravajuća, već i funkcionalna, s certifikatom Safe Pet Cosmetics koji garantira najviše standarde sigurnosti.

Dolce & Gabbana naglašava da Fefé nije samo parfem, već luksuzno iskustvo koje pojačava vezu između vlasnika i ljubimca. Zakoračite u svijet luksuza s Feféom i omogućite svom ljubimcu da osjeti čaroliju nesvakidašnje pažnje i elegancije koja dolazi iz srca jedne od najprestižnijih modnih kuća na svijetu.

Kopirati
Drag cursor here to close