Moda

Iza nas je druga večer Nivea BH Fashion week Mostar

Lifestyle / Moda | 27. 09. 2012. u 12:05 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U hotelu Bristol u Mostaru sinoć su održane modne revije na kojima su se svojim kreacijama predstavili dizajneri Maja Mišić, Andrea Zvono, Razija Kokanović, Anela Jurić, Olgica Đikić i dvojac Nives Ćorić i Ana Kreso.

Dvojac Ćorić- Kreso koji stvaraju pod imenom NIA, predstavio je nakit kojemu je odlika njih samih razigran je, veseo i šaren. Torbe su aktualnog dizajna i upravo onakve kakve promoviraju modne blogerice.

Maja Mišić je predstavila kolekciju inspiriranu glazbom i novim jednostavnim odijevanjem. Rock n roll je početna stanica cijele kolekcije.

Kolekcija Beutiful lady, koju je kreirala Andrea Zvono, namijenjena je za ženu od jutra do mraka. Na poslu, šetnji, kavi, večernjem izlasku... Modeli su profinjeni, elegantni, moderni i nosivi. Od živih boja do tamnih tonova.

Razija Kokanović predstavila je kolekciju ''Paukova mreža''. Svi modeli su izrađeni ručno od niti, baš kao što to radi pauk u prirodi.

Rimon kolekcija Anele Jurić je gotovo u potpunosti izrađena od čiste svile, a kombinacije pastelnih i jarkih tonova namijenjene su svim generacijama pripadnica ljepšeg spola. Posebnost pojedinih kreacija ogleda se i u ručno oslikanim detaljima.

Kolekcija pod imenom "DIVA", Olgice Đikić, svečani je program haljina i kompleta inspirirana modom 60-tih godina i da se žene u njenim modelima osjećaju kao prave dive.

Za predivnu šminku i frizure pobrinuo se frizersko kozmetičko centar TOUCH.

Kopirati
Drag cursor here to close