Pletenice i punđe

Kakve frizure Mostarke nose u dnevnim varijantama, a kakve u svečanim prilikama?

Lifestyle / Moda | 12. 11. 2013. u 14:49 G.P.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Modni trendovi kada su frizure u pitanju ove jeseni/zime su jako raznoliki. Nosi se sve, od duge bujne kose, do kratkih bobova, te undercut frizura, što nam je potvrđeno u jednom mostarskom frizerskom salonu.

''Nema strogog trenda kada su frizure u pitanju. Svatko se šiša i nosi frizuru onakvu kakvu želi, no mogu reći kako se još uvijek najviše nosi duga i ravna kosa. Ovo se odnosi na dnevnu frizuru. Kada su u pitanju kratke frizure, one su u posljednje vrijeme jako tražene. Nosi se bob, te undercut frizure, odnosno frizure sa obrijanim jednim dijelom kose'', rekla je za Bljesak.info Rahela Marić iz frizerskog salona 'Wanda'.

Kada su u pitanju elegantnije frizure za svečane prilike, najtraženije već par sezona su bujne lokne, te punđe. Popularnost punđi potvrdila nam je i Rahela, koja je rekla da gotovo sve djevojke za svatove sada traže punđe. Neke djevojke se odlučuju za elegantnu, zalizanu punđu, dok druge preferiraju labavije niže punđe. Ova 'nemarno' oblikovana frizura pričvrsti se sa par ukosnica, a par 'čuperaka' se pusti da 'plešu' oko lica.

Trend koji još uvijek nije izašao iz mode, te se može vidjeti na djevojakama u Mostaru su ombrehair i pletenice. Neke djevojke preferiraju pletenice omotane oko glave, netko će izabrati pletenice u repu, riblju kost ili možda totalno opuštenu pomalo neurednu pletenicu, ili pak pletenicu u kombinaciji sa punđom.

Ono što se može primijetiti na djevojkama u Mostaru, da pored klasičnih i velikih ukrasa sa kosu, vidimo i marame koje se ponovno vraćaju u modu i to na velika vrata.

Kopirati
Drag cursor here to close